Hus på 311 m2 i Orlando til leie.

Vi kan tilby et behagelig opphold i vår romslige og velutstyrte feriehus, bare 15-20 minutters kjøring fra hovedinngangen til Disney World, samt flere andre kjente attraksjoner, med 6 soverom og 6 bad, og kan gjerne deles på to-tre familier, da det er sengeplass til 12 personer.

Florida er varme, sol, fornøyelsesparker og villmark. "The Sunshine State" byr på avveksling, underholdning og eventyr. Florida har et utrolig stort utvalg av tilbud, og er et populært reisemål for mange europeere. De langstrakte strendene på Gulfkysten, Daytona Beach og Cocoa Beach på Atlanterhavskysten - kan nåes på ca. 1 time. På vestkysten ved Mexico-gulfen finnes de beste stredene og her er det mange perler som nås på en times tid.

Orlando var for ikke så altfor mange år siden - en søvnig landsby omgitt av sitrustrær. Nå er den en av de raskest voksende byene i USA. Mye av "æren" for det har fornøyelsesparkene. Ønsker man å leke seg gjennom ferien er Orlando et glimrende utgangspunkt. Utenom fornøyelsesparkene finnes det også mange andre, spennende attraksjoner i området. Og for golfinteresserte finnes det utallige golfparker. Orlando er også et mekka for alle som liker å handle. Særlig spennende er alle de store fabrikkutsalgene med fantasipriser på kjente merkevarer. Valget mellom shopping og alle attraksjonene kan være vanskelig!

 

Huset har 6 store soverom og 6 bad. Tre av badene er i direkte tilknytning til de tre største soverommene.

1. etasje;

- Master Bedroom med King seng, med eget privat bad, 40" Samsung Smart LED-TV.

- Spisebord med plass til 10 ved bordet.

- Barstoler (4 stk.) ved kjøkkenbenken

Beliggenhet

Fra Orlando internasjonale flyplass er det ca. 30 minutters kjøring. Fra Sanford internasjonale flyplass og Tampa internationale flyplass ca. 1 time. Til Disney World's hovedinngang tar det ca. 15 minutter. 

Stor matbutikk (Publix) og flere restauranter (bl.a. Pizza Hut, Papa John's Pizza, McDonald's og Subway) ligger noen få minutters kjøretur fra huset.